www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Recola Banesti7227 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN 1, KM 90, Banesti (Campina)

TELEFON: 0722274968

TELEFON: 0723104755

www.recola.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Motelul – restaurant 'Recola'este amplasat pe D.N.1 Km. 90 la intrarea în comuna Băneşti. Suntem la dispoziţia clienţilor cu o ofertă variată în ceea ce priveşte preparatele culinare.

Restaurantul are o capacitate de 160 locuri, putând găzdui nunţi, botezuri şi momente festive, într-o ambianţă cât se poate de plăcută.

CATERING

Restaurantul Recola ofera servicii de catering si indiferent de ocazie va da dovada de flexibilitate in alegerea meniului si adaptare la bugetul dvs.

CAZARE:
Motelul dispune de 14 camere, fiind clasificat la 2 stele si dispune de 6 camere cu pat matrimonial, 3 camere cu 2 paturi, 5 camere cu 3 paturi

Camerele dotate cu mobilier modern, sunt cochete şi dispun de încălzire centrală, duşuri, tv-lcd, internet.

Preţurile de închiriere sunt avantajoase, existând posibilitatea ca la o cazare pe termen lung să se negocieze tariful.

În locaţia noastră vă puteţi aştepta la o atmosferă caldă unde puteţi savura o masă bogată şi să vă odihniţi după un drum lung.

Galerie foto