www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Lacul Verde Resort
  Trimite mesaj proprietarului!
20796 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Com. Targsoru Vechi, Sat Zahanaua

TELEFON: 0746.277.171

TELEFON: 0755.055.051

www.laculverderesort.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Lacul Verde Resort( fostul restaurant Fortastes) - o  întindere de apă încojurată de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos cu terasă amplasat pe malul lacului, vile cu camere spațioase și confortabile, spații special amenajate pentru plimbare, agrement sau joacă.

Unul din cele mai frumoase locuri, situat la numai 15 km de centrul oraşului şi la 50 Km de aeroportul Henri Coandă, Lacul Verde Resort este destinat celor care doresc sa evadeze din cotidian și apreciaza îmbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai inalte standarde și servicii de înaltă ținută profesională.

Oferim oaspeţilor noștri o atmosferă intimă, caldă şi reconfortantă, într-un cadru natural deosebit, Lacul Verde Resort fiind locul în care revii cu drag pentru a regăsi frumosul, confortul și o bună dispoziție.

Prin muncă și pasiune, am reușit să imbinăm splendoarea naturii cu o amenajare inspirată de rafinament și eleganță, rezultatul fiind satisfacția celor care-și petrec timpul liber la noi. Fie că este vorba de o ieșire cu prietenii, o întâlnire de afaceri, o masă festivă, un eveniment, o vacanță, fie că dorești să-i oferi persoanei dragi o seară romantică, dorim ca vizita sa fie o experiență deosebită, plăcută și plină de energie pozitivă.

Restaurant Lacul Verde oferă o perspectivă vizuală superbă indiferent de vreme și anotimp. Suprafețele vitrate generoase care dau spre lac iluminează perfect localul pe timpul zilei și oferă o perspectivă de vis după ce se înserează. Dacă vei dori să te bucuri de vremea frumoasă în aer liber, încearcă mesele de pe terasa exterioară, cu balustrade transparente, unde cascada oferă o experiență sonoră naturală și relaxantă.

In organizarea unui eveniment, nu este nicio decizie mai importanta decat alegerea locației. Indiferent dacă îți dorești un eveniment intim sau o recepție grandioasă, prin serviciile personalizate ce satisfac și cele mai exigente cerințe, putem face acea zi specială și memorabilă. 

Pe langa decorul elegant si priveliștea de poveste, la Restaurant Lacul Verde vei putea sa-ti impresionezi invitatii si cu meniu rafinat, atent selecționat si care va intregi armonios momentele unice petrecute aici. 

Pentru toate acele după-amiezi încântătoare cu gustari savuroase, pentru toate serile în care dorești să iei cina cu o persoană specială, pentru toate evenimentele intime sau grandioase, pentru acestea și multe altele, te invităm să ne treci pragul pentru un răsfăț culinar, într-un decor elegant cu o priveliște de poveste. Vei fi convins că trebuie să revii!