www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Pik Elegance
  Trimite mesaj proprietarului!
9352 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Bucov, Str. Tineretului nr 1274

TELEFON: 0751.142.225

TELEFON: 0753.664.422

www.pikelegance.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU 8 MARTIE

MENIU 1 MARTIE 2019

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU: 150 LEI/PERSOANA

In fiecare an, de Ziua Femeii umplem cele doua saloane de evenimente. Asadar, daca vrei sa participi la una din cele doua petreceri dedicate femeilor, rezerva-ti locul din timp. Va asteptam cu un meniu savuros, muzica LIVE cu taraful ION a lui BARBU-Salon Ballroom si Salon Pikante-formatia NOMAD MUZIC si program artistic -striptease masculin

Rezervari: 0751 142225 / 0753 664 422

-----------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECERE DE 1 MARTIE 2019 ! PRET MENIU: 160 RON/PERSOANA

Cel mai tare spectacol dedicat Martisorului vine in Prahova, pentru prima oara, la Pik Elegance. Suntem onorati sa fim gazda unui nou concept de show, in premiera in Prahova: cabaret masculin & striptease show cu TABOO BOYS. Evenimentul este prezentat de MIHAI MITOSERU, iar show-ul musical va fi asigurat de TUDOR MAN (vocearomaniei) si formatia NOMAD MUSIC.

Rezervari: 0751 142 225/ 0753 664 422
-----------------------------------------------------------------------

Pik Elegance este un complex unic in regiune prin serviciile si facilitatile pe care le ofera publicului larg dar si clubului de membri.

Pik Elegance este amplasat la ieșirea din Ploiești către Buzău, pe DN 1B, pozitia, oferind oaspetilor sai intimitate si discretie, dar si acces rapid la rute importante spre Ploiesti, Bucuresti, Buzau. 

Salonul de evenimente, cu o capacitate de 400 de locuri, reprezinta un mix dintre stilurile neoclasic si victorian, fiind potrivit pentru orice fel de evenimente, de la nunți la conferințe, de la baluri de absolvire la serate corporate. Colaboram cu cele mai mari firme de evenimente din Romania, iar la evenimentele organizate de noi, va punem la dispoziție un meniu inovativ all-inclusive, în care băuturile din meniu sunt incluse în prețul oferit, plus ca oaspeții pot alege dintr-o selecție vastă, oferită de barul hotelului.

Piscina exterioară are o capacitate de 300 de șezlonguri, iar prețul accesului pe timpul zilei include și băuturi (sucuri, bere, long drinks) în sistem all-inclusive. Există atât un bar afară, cât și un pool-bar. Seara, strângem șezlongurile, scoatem canapele, iar atmosfera se transformă într-una de lounge (luni-joi), iar de vineri și sâmbătă dăm muzica tare și deschidem clubul în aer liber.

Piscina interioara are o capacitate de 100 de sezlonguri, precum și servicii de spa-fitness, saună umedă și uscată, masaj. Bazinul are o adancime de 1,6 m, si cinci culoare de inot cu o lungime de 25 m.

Restaurantul cu servire à la carte, 150 de locuri înăuntru și 100 de locuri la terasa, este cu specific italian, dar meniul se modifica în funcție de sezon și de oferta de ingrediente proaspete a pieței.
Organizam evenimente culinare speciale, fie cu meniuri inedite, fie cu invitați celebri care vor găti pentru o seară. 

Daca ajungi in Ploiesti, cu afaceri, nu rata experienta Pik Elegance.