www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Pik Elegance
  Trimite mesaj proprietarului!
14125 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Bucov, Str. Tineretului nr 1274

TELEFON: 0744335668

TELEFON: 0751142225

Persoana de contact: Parfenie Oana

www.pikelegance.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

 


Oferte speciale


MENIU PETRECERE MICA UNIRE

MICA UNIRE LA PIK ELEGANCE pe 24 Ianuarie 2020
PRET MENIU: 120 LEI/PERSOANA

Vineri, 24 Ianuarie 2020, vă invităm să sărbătorim Mica Unire la Pik Elegance! Veți fi întâmpinați cu țuică fiartă în acordurile Tarafului Ion a lu’ Barbu, într-o atmosferă autentică, cu meniu tradițional, pregătit în compania dumneavoastră.
DRESS CODE: PORT TRADIȚIONAL !

Rezervari: 0766 104 975 / 0744 335 668
--------------------------------------------------------

Pik Elegance este un complex unic in regiune prin serviciile si facilitatile pe care le ofera publicului larg dar si clubului de membri.

Pik Elegance este amplasat la ieșirea din Ploiești către Buzău, pe DN 1B, pozitia, oferind oaspetilor sai intimitate si discretie, dar si acces rapid la rute importante spre Ploiesti, Bucuresti, Buzau. 

Salonul de evenimente, cu o capacitate de 400 de locuri, reprezinta un mix dintre stilurile neoclasic si victorian, fiind potrivit pentru orice fel de evenimente, de la nunți la conferințe, de la baluri de absolvire la serate corporate. Colaboram cu cele mai mari firme de evenimente din Romania, iar la evenimentele organizate de noi, va punem la dispoziție un meniu inovativ all-inclusive, în care băuturile din meniu sunt incluse în prețul oferit, plus ca oaspeții pot alege dintr-o selecție vastă, oferită de barul hotelului.

Piscina exterioară are o capacitate de 300 de șezlonguri, iar prețul accesului pe timpul zilei include și băuturi (sucuri, bere, long drinks) în sistem all-inclusive. Există atât un bar afară, cât și un pool-bar. Seara, strângem șezlongurile, scoatem canapele, iar atmosfera se transformă într-una de lounge (luni-joi), iar de vineri și sâmbătă dăm muzica tare și deschidem clubul în aer liber.

Piscina interioara are o capacitate de 100 de sezlonguri, precum și servicii de spa-fitness, saună umedă și uscată, masaj. Bazinul are o adancime de 1,6 m, si cinci culoare de inot cu o lungime de 25 m.

Restaurantul cu servire à la carte, 150 de locuri înăuntru și 100 de locuri la terasa, este cu specific italian, dar meniul se modifica în funcție de sezon și de oferta de ingrediente proaspete a pieței.
Organizam evenimente culinare speciale, fie cu meniuri inedite, fie cu invitați celebri care vor găti pentru o seară. 

Daca ajungi in Ploiesti, cu afaceri, nu rata experienta Pik Elegance.