www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Autoservire Terraverde
  Trimite mesaj proprietarului!
2805 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Servire masa in restaurant cu varianta take –out

Va asteptam la restaurantul Terraverde pentru a gusta preparatele noastre, pentru a fi oaspetii nostri la masa de pranz intr-un mediu cald si prietenos.

Catering pentru persoane fizice (nunti, aniversari, zile nastere, petreceri pt copii) sau persoane juridice (coffee –break pentru sesiuni de cursuri, sedinte, lansari de produs etc.)

Restaurantul Terraverde ofera o gama larga de servicii de catering si indiferent de ocazie va da dovada de flexibilitate in alegerea meniului si adaptare la bugetul dvs.
Fie ca este vorba de o aniversare, de o masa festiva sau un simplu coffe-break, Terraverde va promite preparate gustoase si prezentari spectaculoase.

Bazandu-ne pe o experienta de peste 8 ani in domeniul alimentatiei publice si ospitalitatii, echipa Terraverde este pregatita sa onoreze orice comanda cu interes, dedicare si maxima atentie.

Putem asigura toata logistica necesara astfel incat, evenimentul dvs. sa se desfasoare in conditii perfecte.

    Transport
    Personal de servire aferent evenimentului solicitat
    Aranjamente decorative si florale
    Mobilier si vesela necesara

PROGRAM RESTAURANT:
LUNI-VINERI: 10:30-17:00