www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 restaurante Ploiesti. Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Oscar House
  Trimite mesaj proprietarului!
2631 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Soseaua Centura Est (zona Targ Auto)

TELEFON: 0722 523 251
TELEFON: 0721.316.266

www.oscar-house.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU - 300 LEI/PERSOANA

Va invitam la Revelion 2019, unde veti petrece cu adevarat, veti dansa pe muzica live, va veti bucura de un meniu de Revelion de top si un foc de artificii spectaculos. Preparatele sunt gatite cu gust, precizie si daruire, pentru ca ne place sa intampinam invitatii ca pe niste oaspeti de onoare.

Rezervari: 0722 523 251

---------------------------------------------------------------------------

Nunta, botezul, aniversarile, sunt printre cele mai importante evenimente din viata unui om. Si in aceasta privinta va stam la dispozitie.

Restaurantul Oscar House Ploiesti organizeaza evenimente de orice fel (atat nunti, botezuri etc, cat si parastase) menite sa va ofere un ambient placut, mancare delicioasa si servire rapida.

Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor doua sali de evenimente:
Parter - restaurant cu o capacitate de 70 de locuri
Etaj - restaurant cu o capacitate de 140 de locuri.

Restaurantul Oscar House reprezinta alegerea perfecta pentru organizarea unui eveniment privat sau corporate, plin de rafinament, bucurie si culoare.