www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatii si Dj nunta botez Plopeni | restauranteploiesti.ro
Cauti formatie sau DJ pentru nunta, botez sau alt eveniment privat in Plopeni? Aici vei gasi informatii utile despre formatiile ce asigura programul artistic pentru evenimentul tau !

Dan Ghiza Band este formatia care asigura o muzica de calitate si o atmosfera de neuitat la orice eveniment important din viata dumneavoastra - nunta, botez, aniversare, cununie, revelioane, dineuri, majorate, evenimente corporate, etc.

Componentii trupei sunt: Dan Ghiza – solist vocal, chitara, bouzouki, manager, Elena Brulea – solist vocal si Vasile Lambru pian - clape.

Vezi detalii

Cu un bogat repertoriu si o experienta din 2011, formatia Magic Band va poate asigura un program artistic de exceptie cu muzica diversificata si sound profesional

Suntem dispusi sa efectuam deplasari in orice localitate.

Vezi detalii

Formația Maestro din Ploiești, abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!