www.restauranteploiesti.ro
www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti si saloane evenimente, pizzerii, cofetarii,firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatii nunta

Formatii nunta Ploiesti

Formația Maestro din Ploiești, abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii

Lasa distractia pe mana noastra!

Suntem formatia Robert Anghel, o trupa cu oameni pasionati de muzica, ce se angajeaza sa dea culoare evenimentelor artistice din viata dumneavoastra.

Vezi detalii

DJ Cristi va sta la dispozitie cu sonorizari pentru orice tip de eveniment (nunti, botezuri, evenimente private)

Dispunem de lumini, lasere si masina de fum.

Vezi detalii

Formatia Postmeridian din Ploiesti va este alături la toate evenimentele importante, asigurand bună-dispozitie si veselie petrecerii dumneavoastră. De la nunti si botezuri pana la aniversari, petreceri de firmă sau petreceri tematice ( Craciun, Revelion, Ziua Indrăgostitilor, etc.), formatia de nunta Postmeridian reuseste de fiecare dată să creeze o atmosferă festivă în primul rand prin muzica variată si de bună calitate, echipamentele profesionale de sonorizare si lumini, si, nu în ultimul rând, prin profesionalism si experienta vastă acumulată de-a lungul numerosilor ani de activitate în domeniul muzical

Vezi detalii

CoverLiveBand este o orchestra  premium-exclusivista, una dintre cele mai bune existente pe piata romaneasca.
Trupa noastra este specializata in evenimente artistice, nunti, petreceri private sau corporate de tip premium.

CoverLiveBand este una dintre cele mai solicitate formatii muzicale de pe piata de evenimente artistice private. Datorita vastei experiente profesionale, a repertoriului mare si variat ce acopera toate genurile muzicale, si nu in ultimul rand al portofoliului impresionant.

Vezi detalii

Opt tineri plini de energie sunt pregatiti oricand sa faca la petrecerile dumneavoastra un spectacol de neuitat.

Vioara, saxofon si acordeon pentru un pachet de folclor, chitara pentru melodii folk, tarabana pentru ritmuri orientale sunt instrumentele ce vor face din evenimentele dumneavoastra, unele memorabile.

Vezi detalii

Formatia FANTASTIC poate fi oriunde si oricand alaturi de dumneavoastra in organizarea unei super petreceri.

Cu un repertoriu bogat şi variat, aducem buna dispozitie şi veselia în sufletul celor care ne ascultă. Acesta este compus din cele mai diverse genuri muzicale: Cafe Concert, Muzica Usoara & Disco Romaneasca şi Internationala, Rock & Roll, Folclor din mai multe zone ale ţării, Muzica Lautareasca şi de Petrecere, etc.

Vezi detalii

Cu un bogat repertoriu si o experienta din 2011, formatia Magic Band va poate asigura un program artistic de exceptie cu muzica diversificata si sound profesional

Suntem dispusi sa efectuam deplasari in orice localitate.

Vezi detalii

Dan Ghiza Band este formatia care asigura o muzica de calitate si o atmosfera de neuitat la orice eveniment important din viata dumneavoastra - nunta, botez, aniversare, cununie, revelioane, dineuri, majorate, evenimente corporate, etc.

Componentii trupei sunt: Dan Ghiza – solist vocal, chitara, bouzouki, manager, Elena Brulea – solist vocal si Vasile Lambru pian - clape.

Vezi detalii

Formatia  AltTon va ofera o muzica de calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

Aptitudinile muzicale , instrumentele si echipamentul de sonorizare de ultima generatie ofera garantia unor clipe de neuitat alaturi de noi. De fiecare data am reusit sa captam atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului, prezenta impecabila, virtuozitatea artistilor si prin diversitatea muzicala.

Vezi detalii

Oferim servicii de sonorizare profesionala pentru nunti, botezuri, onomastici și alte evenimente - (optional) , dj sau formație la preturi accesibile și negociabile.
Experienta in acest domeniu de peste 10 ani.

Vezi detalii
11 anunturi afisate!