www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Agentii organizari evenimente, nunta sau botez Campina | restauranteploiesti.ro
Cauti o agentie pentru organizarea unei nunti sau botez in Campina? Aici vei gasi informatii utile despre agentiile care organizeaza evenimente, decoratiuni nunta sau botez in Campina.

Agentia Cochet Design te poate ajuta sa alegi exact ceea ce ti se potriveste: rochia de mireasa, buchetul, aranjamentul pentru biserica, modelul si decoratiile pentru restaurant, limuzina, profesionistii in arta de a filma si Dj.

Odata ce ati hotarat sa va casatoriti, nicicand nu este prea devreme sa incepeti pregatirile pentru nunta.

Vezi detalii

     E atat de special 'acel moment' in care spunem 'Da!...' si atunci, de ce sa nu-i acordam o atentie mai mare? Ne-am gandit si la voi, pentru care acele clipe atat de scurte, dar atat de importante, conteaza cel mai mult. Protagonistii sunteti doar voi doi: un baiat si o fata, tu-mireasa, el-mire. Noi, agentia Dalavini, am aparut din dorinta de a 'transforma' acele clipe in cele mai frumoase momente din viata voastra.

Vezi detalii

Casa de Evenimente din Ploiesti  se ocupa cu organizarea  de evenimente corporate si nu numai.

Conduci o firma, sau esti angajatul unei firme si sa-ti doresti un eveniment, sau sa trebuiasca sa-l faci,  atunci, daca esti din Ploiesti, judetul Prahova sau chiar si din alt judet, si ai nevoie ca o alta firma sa-ti organizeze evenimentul, atunci ai rezolvat acest task.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!