• slide1a
  • slide1b
  • slide1cHanul Dacilor Ploiesti (prezentare video) - 16935 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Tatarani, Nr. 734 DN 1 spre Bucuresti
Contact:
Telefon:
Telefon: 0751039220
Telefon: 0730877977
Adresa E-mail: hanuldacilor88@yahoo.com
Website: www.hanuldacilorploiesti.ro
 
Oferte Speciale:
VEZI PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
Restaurantul Hanul Dacilor Ploiesti cu specific rustic, ofera oaspetilor un loc placut pentru intalnirile de afaceri, o locatie calda si plina de culoare pentru organizarea de pranzuri sau cine cu prietenii sau partenerii, un loc in care poti sa te relaxezi dupa o zi de conferinte si prezentari. . .

Restaurantul 'Hanul Dacilor' impleteste o oferta gastronomica variata intr-o ambianta tipic romaneasca cu bucate traditionale ce cu siguranta pot sa satisfaca toate gusturile, dovedindu-va inca o data ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi. Va veti convinge ca aici nu se serveste doar mancare ci si atmosfera: zambete largi, portii delicioase si un repertoriu bogat de muzica traditionala romaneasca sustinuta de taraful lautaresc al hanului! . . . . Toate acestea pentru ca dumneavoastra sa petreceti o seara de neuitat, intr-un cadru unic, in care adevarata traditie romaneasca este la ea acasa!

Daca planificati o aniversare sau un eveniment, din nou Restaurantul 'Hanul Dacilor' este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Va stam la dispozitie pentru a alege cea mai buna oferta de meniu si servicii astfel incat organizarea evenimentului sa fie cat mai eficienta si placuta.
 

Restaurantul 'Hanul Dacilor' este situat la iesirea din Ploiesti, spre Bucuresti, in apropierea DN1 , post control trafic Tatarani, nr.734.
Vizualizare hartă mărită