• slide1a
  • slide1b
  • slide1cChic Events - 4100 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa:
Contact:
Telefon:
Telefon: 0722940999
Telefon:
Adresa E-mail: office@eventsploiesti.ro
Website: www.eventsploiesti.ro
 
Oferte Speciale:

< Restaurante Ploiesti
Agentia Chic Events Exclusive organizeaza petreceri pentru nunti, botezuri atat in Ploiesti, Prahova cat si in localitatile si judetele din jur.

Gandim simplu. Cream deosebit. Punem pasiune in tot. Nu facem altceva decat sa sa ne implicam total in construirea unei petreceri, sa observam fiecare detaliu si sa-l modelam adaugand cate putina pasiune si intelepciune in fiecare, astfel incat, la final, sa lasam urme de fericire si satisfactie pe chipul clinetilor nostri si al invitatilor acestora. Pentru ca atata timp cat pasiunea este insotita de virtute, efectele sunt nobile, iar daca in tot ceea ce cream adaugam si putina intelepciune, succesul este garantat. Iar succesul nostru inseamna organizarea la superlativ de nunti si botezuri, petreceri si evenimente reusite in Ploiesti, Prahova si imprejurimi.

Suntem Chic Events Exclusive – firma de organizari petreceri a orasului Ploiesti, judetul Prahova si a tuturor oamenilor de bine care se identifica cu misiunea noastra, care au incredere in noi pentru organizarea celor mai insemnate momente, fie petrecerea vietii sau a primului inger din viata lor.

Altfel spus, suntem agentia de organizari evenimente din Ploiesti care organizeaza nunti si botezuri sau orice alt tip de petrecere privata in Ploiesti, judetul Prahova sau in orice localitate invecinata din Romania. Deasemenea, oferim spre inchiriere diverse modele de fantani de ciocolata, fantani de sampanie, atat de dorite in cadrul oricarui eveniment sarbatorit.