• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Lazarini Ploiesti (video) - 20477 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: DN Ploiesti-Campina Bulevardul Republicii, Nr. 192 Cartierul Albert
Contact:
Telefon: 0244532054
Telefon: 0723707030
Telefon:
Adresa E-mail: yrylazar@yahoo.com
Website: www.lazarini.ro
 
Oferte Speciale:

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Breakfast all inclusiv intre 9-11:30 (mic dejun+cafea sau ceai) la 7,5 LEI

MENIUL ZILEI LA DOAR 15 LEI SI UN PAHAR DE VIN SAU BERE GRATIS

< Restaurante Ploiesti
Daca va doriţi un eveniment memorabil, Lazarini va organizeaza petrecerea atat in aer liber cat si in locatia dumneavoastra preferata, punand la dispozitie totul, de la mancare pana la ultimul detaliu, transformand nunta sau botezul dumneavoastra intr-un eveniment unic!

Un suflu nou al bucatariei italiene, impletit cu binevenitele specialitati romanesti si internationale, in mijlocul elegantei si bunului gust. Inceputa ca o afacere de familie cand am deschis pizzeria, Lazarini s-a transformat din pasiune si dorinta de a incanta lumea intr-un restaurant. Restaurant Casa Grande Lazarini va asteapta cu un bucatar de exceptie si un personal primitor.

Restaurantul Casa Grande Lazarini va ofera posibilitatea de a organiza evenimente: zile festive, nunti, botezuri, aniversari, receptii, conferinte, mese de protocol, seminarii, expozitii, cursuri / traininguri, workshop-uri

In fiecare week-end va asteptam cu muzica LIVE de cea mai buna calitate oferita de Formatia ACORD.

Organizam in fiecare sambata seara concurs pe tema ' Recunoaste melodia ' la care premiile si buna dispozitie nu vor lipsi.

Catering prin calitate, promptitudine si diversitate în retetele de preparare.

Oferim un pachet de servicii de catering pe care îl punem oricând la dispozitia clientilor nostri: firme pentru corporate events, conferinte, receptii, corporate meetings sau persoane fizice pentru nunti, botezuri, petreceri private. Va ajutam cu alcatuirea meniului in functie de bugetul si necesitatile Dumneavoastra.

 
 


Vizualizare hartă mărită