• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Feteasca Neagra Valea Calugareasca - 4163 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Valea Calugareasca
Adresa: DN 1B Valea Calugareasca
Contact:
Telefon: 0244.235.242
Telefon: 0730.902.906
Telefon: 0743.023.658
Adresa E-mail: feteascaneagradgs@yahoo.com
Website: www.pensiuneafeteascaneagra.ro
 
Oferte Speciale:
VEZI PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
Restaurantul Pensiunii Feteasca Neagra are o capacitate de 200 de locuri din care 90 locuri pe terasa acoperita, putand fi locul ideal pentru evenimentul mult dorit: nunta, botez, Revelion, aniversare, onomastica sau petreceri de companie.

Combinand traditionalul si modernul intr-un mod unic, Restaurantul Feteasca Neagra este recunoscut pentru mancarurile alese realizate de bucatarii nostri, vinurile din vita nobila, dar mai ales pentru ospitalitatea personalului.

Fie ca doresti sa organizezi un eveniment sau pur si simplu, doresti sa servesti o masa copioasa, Restaurantul Feteasca Neagra te asteapta!

Crama Pensiunii Feteasca Neagra este recunoscuta pentru sortimentele de vin de vita nobila pe care le adaposteste, vinuri ce fac valva la fiecare degustare organizata.

Are o capacitate de 45 de locuri si este locul ideal daca esti in cautare de traditie, liniste, un vin bun si o muzica in surdina.

Pensiunea turistica Feteasca Neagra ofera un popas placut pentru toti cei ce trec din Ardeal spre Moldova sau spre litoralul romanesc, avand posibilitatea de a admira dealurile acoperite cu vita de vie din Valea Calugareasca.

Popas aflat pe Drumul Vinului, in localitatea Valea Calugareasca, localul Feteasca Neagra pune la dispozitie clientilor sai locuri de cazare, mese traditionale romanesti.

La noi se pot organiza degustari de vinuri realizate de oenolog specialist, conditia fiind de a ne anunta cu cel putin 24 de ore inainte.