• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Lacul Verde Resort (For Tastes) - 32849 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Com. Targsoru Vechi, Sat Zahanaua
Contact:
Telefon: 0746.277.171
Telefon: 0755 055 051
Telefon:
Adresa E-mail: marius.chiru@laculverderesort.ro
Website: www.laculverderesort.ro
 
Oferte Speciale:
MENIU CRACIUN 2017
MENIU REVELION 2018

VEZI PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!
PRET MENIU: 425 LEI/PERSONA

INVITAT SPECIAL
Fabian Sanchez

Se spune că așa cum te distrezi în noaptea de revelion, așa vei fi tot anul!

Ei, bine, Restaurant Lacul Verde Resort anunță un revelion în care distracția, voia bună, calitatea și rafinamentul sunt principalele ingrediente pentru a petrece o noapte dintre ani de neuitat.

Vino alături de noi și sărbătorește un început de 2018 ca în povești!

PROGRAM ARTISTIC :Dj Alex Badea & Dj Marci, Solista de folclor: Andreea Mirica, Solist de muzica usoara: Alexandru Tudose

Rezervari: 0755 055 051 / 0723 340 620

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE

------------------------------------------------------------
ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2017!

PRET MENIU: 195 LEI/PERSOANA

Se apropie Crăciunul, sărbătorile de iarnă, spiritul de familie, iar dacă ai de gând să petreci într-un loc special pentru a simți aroma unui Crăciun de vis, noi îți oferim program artistic cu Taraful Nicoleta Tudorache și un meniu care să îți răsfețe simțurile.

Rezervari: 0755 055 051 / 0723 340 620

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE

------------------------------------------------------
Lacul Verde Resort( fostul restaurant Fortastes) - o  întindere de apă încojurată de verdeață, cascade și lebede, un restaurant luxos cu terasă amplasat pe malul lacului, vile cu camere spațioase și confortabile, spații special amenajate pentru plimbare, agrement sau joacă.

Unul din cele mai frumoase locuri, situat la numai 15 km de centrul oraşului şi la 50 Km de aeroportul Henri Coandă, Lacul Verde Resort este destinat celor care doresc sa evadeze din cotidian și apreciaza îmbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai inalte standarde și servicii de înaltă ținută profesională.

Oferim oaspeţilor noștri o atmosferă intimă, caldă şi reconfortantă, într-un cadru natural deosebit, Lacul Verde Resort fiind locul în care revii cu drag pentru a regăsi frumosul, confortul și o bună dispoziție.

Prin muncă și pasiune, am reușit să imbinăm splendoarea naturii cu o amenajare inspirată de rafinament și eleganță, rezultatul fiind satisfacția celor care-și petrec timpul liber la noi. Fie că este vorba de o ieșire cu prietenii, o întâlnire de afaceri, o masă festivă, un eveniment, o vacanță, fie că dorești să-i oferi persoanei dragi o seară romantică, dorim ca vizita sa fie o experiență deosebită, plăcută și plină de energie pozitivă.

Restaurant Lacul Verde oferă o perspectivă vizuală superbă indiferent de vreme și anotimp. Suprafețele vitrate generoase care dau spre lac iluminează perfect localul pe timpul zilei și oferă o perspectivă de vis după ce se înserează. Dacă vei dori să te bucuri de vremea frumoasă în aer liber, încearcă mesele de pe terasa exterioară, cu balustrade transparente, unde cascada oferă o experiență sonoră naturală și relaxantă.

In organizarea unui eveniment, nu este nicio decizie mai importanta decat alegerea locației. Indiferent dacă îți dorești un eveniment intim sau o recepție grandioasă, prin serviciile personalizate ce satisfac și cele mai exigente cerințe, putem face acea zi specială și memorabilă.

Pe langa decorul elegant si priveliștea de poveste, la Restaurant Lacul Verde vei putea sa-ti impresionezi invitatii si cu meniu rafinat, atent selecționat si care va intregi armonios momentele unice petrecute aici.

Pentru toate acele după-amiezi încântătoare cu gustari savuroase, pentru toate serile în care dorești să iei cina cu o persoană specială, pentru toate evenimentele intime sau grandioase, pentru acestea și multe altele, te invităm să ne treci pragul pentru un răsfăț culinar, într-un decor elegant cu o priveliște de poveste. Vei fi convins că trebuie să revii!