• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Pik Elegance Ploiesti - 28336 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Bucov, Str. Tineretului nr 1274
Contact:
Telefon: 0751.142.225
Telefon:
Telefon:
Adresa E-mail: iulian.iordache@pikelegance.ro
Website: www.pikelegance.ro
 
Oferte Speciale:
AFIS REVELION 2018
MENIU CRACIUN 2017
MENIU REVELION 2018

Vezi PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!

PRET MENIU: 450 LEI/PERSOANA

Pik Elegance Ballroom te asteapta in noaptea dintre ani cu vedeta Andreea Banica si faimoasa ei trupa de live-uri, Live Band, dar si cu un meniu unic si generos, dansatori de revista si de cabaret, un fabulos spectacol de lumini plus muzica din popor asigurata de faimosul taraf Ion al lui Barbu.

Rezervari: 0753 664 422

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE

--------------------------------------------------------
ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2017!

PRET MENIU: 160 LEI / PERSOANA

De Craciun totul este plin de magie si de voie-buna la restaurantul Pik Elegance: bucate traditionale, vinuri bune si lautari de soi, taraful Ion al lui Barbu. Alege sa ai Sarbatori Elegante la Pik Elegance! Te asteptam pe 25 decembrie, la ora 19.00.

Rezervari : 0753 664 422

Pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE
-------------------------------------------------------------
Pik Elegance este un complex unic in regiune prin serviciile si facilitatile pe care le ofera publicului larg dar si clubului de membri.

Pik Elegance este amplasat la ieșirea din Ploiești către Buzău, pe DN 1B, pozitia, oferind oaspetilor sai intimitate si discretie, dar si acces rapid la rute importante spre Ploiesti, Bucuresti, Buzau.

Salonul de evenimente, cu o capacitate de 400 de locuri, reprezinta un mix dintre stilurile neoclasic si victorian, fiind potrivit pentru orice fel de evenimente, de la nunți la conferințe, de la baluri de absolvire la serate corporate. Colaboram cu cele mai mari firme de evenimente din Romania, iar la evenimentele organizate de noi, va punem la dispoziție un meniu inovativ all-inclusive, în care băuturile din meniu sunt incluse în prețul oferit, plus ca oaspeții pot alege dintr-o selecție vastă, oferită de barul hotelului.

Piscina exterioară are o capacitate de 300 de șezlonguri, iar prețul accesului pe timpul zilei include și băuturi (sucuri, bere, long drinks) în sistem all-inclusive. Există atât un bar afară, cât și un pool-bar. Seara, strângem șezlongurile, scoatem canapele, iar atmosfera se transformă într-una de lounge (luni-joi), iar de vineri și sâmbătă dăm muzica tare și deschidem clubul în aer liber.

Piscina interioara are o capacitate de 100 de sezlonguri, precum și servicii de spa-fitness, saună umedă și uscată, masaj. Bazinul are o adancime de 1,6 m, si cinci culoare de inot cu o lungime de 25 m.

Restaurantul cu servire à la carte, 150 de locuri înăuntru și 100 de locuri la terasa, este cu specific italian, dar meniul se modifica în funcție de sezon și de oferta de ingrediente proaspete a pieței.
Organizam evenimente culinare speciale, fie cu meniuri inedite, fie cu invitați celebri care vor găti pentru o seară.

Daca ajungi in Ploiesti, cu afaceri, nu rata experienta Pik Elegance.