• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Albert IL Pavone Ploiesti (video) - 15823 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: B-dul Republicii nr 172 C
Contact:
Telefon: 0344.802.788
Telefon: 0762.005.890
Telefon: 0748.098.204
Adresa E-mail: booking@albert-hotel.ro
Website: www.albert-hotel.ro
 
Oferte Speciale:
Vezi MENIU RESTAURANT

Vezi PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
Va asteptam in restaurantul cu specific italian IL Pavone sa serviti cele mai delicioase preparate italienesti pregatite de un bucatar de exceptie.

Restaurantul Albert va prezinta 3 sali cu o capacitate totala de 450 persoane. Va punem la dispozitie si terasa restaurantului unde va puteti delecta in zilele insorite.

Indiferent daca este vorba de un mic dejun, o cina romantica sau de o petrecere (nunta, botez, aniversare), noi va punem la dispozitie totul pentru a va simti bine.

Daca vorbim despre restaurantul nostru, serviciile pe care le oferim sunt de patru stele! Va puteti delecta cu o gama variata de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri, oricand gata sa creeze retete noi personalizate in functie de gusturile fiecarui client sau pentru specificul evenimentelor dumneavoastra. Echipa noastra de bucatari profesionisti este foarte bine pregatita și in alte restaurante de prima clasa. Meniul este unul international cuprinzand aperitive, feluri principale si deserturi.

Alegem intotdeuna cele mai bune ingrediente si cele mai sanatoase metode de preparare pentru a va putea oferi o masa gustoasa.


 


Vizualizaţi Restaurant Albert pe o hartă mai mare