Cauta in site!
CATEGORII


Acces clienti
Username

Password


Restaurant turcesc Alibaba Ploiesti (video) - 4374 Afisari


Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Lotrului nr. 2 ( fostul restaurant Vita de Vie) Cartier Albert
Contact:
Telefon: 0244.243.430
Telefon: 0749.263.693
Telefon:
Adresa E-mail: barrestaurant.alibaba@gmail.com
Website:
 
Oferte Speciale:
Vezi PAGINA DE FACEBOOK 

MENIU NUNTA: DE LA 100 RON/PERSOANA
MENIU BOTEZ: DE LA 80 RON/PERSOANA
< Restaurante Ploiesti
Restaurant turcesc Alibaba din Ploiesti cu o capacitate de 150 locuri organizeaza nunti, botezuri, petreceri private la preturi promotionale !

Zilnic restaurantul “ ALIBABA “ devine locul potrivit pentru business , intalniri cu prietenii si familia, totul intr-un decor cald si modern.
ALIBABA - este un restaurant turcesc situat in ,,CARTIER ALBERT ,FOSTA LOCATIE VITA DE VIE PLOIESTI, intr-un ambient linistit si relaxant care imbina modernul cu mancarea traditionala turceasca.

Meniul este specific oriental - mancare turceasca. Se intinde de la mese calde si reci pana la mancaruri consistente de tip Kebap.
Adevarata diferenta dintre restaurantul nostru si tipicul sunt produsele proaspat preparate cu ingrediente de prima calitate.

Printre specialitatile noastre se regasesc traditionalele Kebab-uri, preparat in care se gasesc ingrediente mai putin obisnuite, oferind mancarii un aer deosebit.

Restaurantul nostru este deschis in orice perioada a anului de Luni pana Duminica intre orele 09:30 - 24:00 ( ultimul client ).Galerie Foto

 


Vizualizaţi Restaurant Alibaba pe o hartă mai mare