• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Da Vinci Republicii Ploiesti - 6304 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Piata Mihai Viteazul, nr. 110
Contact:
Telefon: 0244.531.873
Telefon: 0730.953.823
Telefon:
Adresa E-mail: office@restaurantdavinci.ro
Website: www.restaurantdavinci.ro
 
Oferte Speciale:
Vezi MENIU
Vezi PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
Restaurantul DA VINCI este una dintre locatiile preferate ale amatorilor de preparate specifice bucatariei italiene, fiind apreciat nu numai pentru savoarea preparatelor, ci si pentru servirea prompta si nu in ultimul rand pentru cadrul intim oferit ideal pentru intalnirile cu prietenii.

Daca gustul este asa cum te astepti sa fie si, totusi, surprinde placut cu o aroma speciala, daca timpul zboara pentru ca iti place prea mult atmosfera, iar cand trebuie sa pleci iti doresti deja sa revii, daca simti ca esti tratat intr-o maniera stilata si cu un zambet prietenos, atunci inseamna ca esti la DA VINCI. Si nu mai trebuie sa cauti alt loc pentru a-ti petrece timpul liber, pentru a te intalni cu prietenii si pentru a-ti implini dorintele.

Restaurantul DA VINCI impresioneaza oaspetii prin diversitatea si bogatia meniului, diferite sortimente de pizza si peste, preparatele din carne satisfacand pana si cei mai pretentiosi clienti. Bucatarii de aici sunt specialisti recunoscuti in bucataria peninsulara si nu va vor dezamagi, oferindu-va sortimente de mancaruri preparate dupa retete originale.

Periodic personalul restaurantului este instruit de un bucatar maestru italian cu privire la noutatile din domeniu, folosind ingrediente si mirodenii aduse special din Italia.


 


Vizualizare hartă mărită