• slide1a
  • slide1b
  • slide1cCofetaria Delice Republicii (video) - 4103 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Republicii
Contact:
Telefon: 0244.374.540
Telefon: 0720.533.790
Telefon: 0721.252.035
Adresa E-mail: deliceinternational@yahoo.com
Website: www.deliceinternational.com
 
Oferte Speciale:
< Restaurante Ploiesti
Cofetăria Delice din Bulevardul Republicii  vine în întâmpinarea dvs. cu cele mai delicioase produse de cofetărie şi patiserie, Produsele de cofetarie cuprind retete proprii, originale si retete clasice, romanesti.

Nomenclatorul propriu este foarte bogat, cuprinde 400 de sortimente variate.

Vă oferim: torturi pentru nuntă, pentru botez, aniversări, pentru copii, cu fructe, prăjituri, bomboane, produse de patiserie. Din sortimentele de produse, le mentionam pe cele mai apreciate de catre clienti: tort belcolade special, tort delice, tort richard, tort cu crema de zahar ars, tort savoarea fructelor, tort clarion, clasicul tort amandina, tort diplomat, torturi de nunta cu designuri speciale imbracate in martipan. fursecuri cu crema : fursec belcolade, fursec carat, fursec televizor, prajiturile bunicii, fursec bianca, etc intr-o gama larga de retete cu forme, arome, umpluturi diferite. cozonac cu nuca, cacao si stafide, cozonac cu rahat, retetele fiind ca la mama acasa. checuri cu cipsuri de ciocolata.

Decorarea ocupa un loc foarte important folosindu-se multa imaginatie pe langa materiile prime folosite de cea mai inalta calitate, si anume ciocolata belgiana, frisca naturala, martipan, pasta icing, decorgeluri cu cele mai variate arome din fructe naturale, carameluri, alune, nuci.

PROGRAM DE LUCRU:

LUNI-VINERI: 08:00-22:00
SAMBATA-DUMINICA: 09:00-21:00


 


Vizualizaţi Cofetaria Delice Republicii pe o hartă mai mare