• slide1a
  • slide1b
  • slide1cLavy Wedding Ploiesti - 3645 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Ploiesti
Adresa: Str. Unirii nr. 2 (Floraria vis-a-vis de Casa Modei)
Contact:
Telefon:
Telefon: 0729.212.324
Telefon: 0722.155.002
Adresa E-mail: costache_laviniamihaela@yahoo.com
Website: www.buchetenunti.ro
 
Oferte Speciale:
Vezi PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti

LAVY WEDDING este o firma de organizari evenimente pregatita sa iti ofere sprijinul profesional de care ai nevoie atunci cand iti doresti sa organizezi o nunta, un botez, un eveniment important sau o petrecere corporate. Suntem o echipa tanara care se bazeaza in primul rand pe experienta, profesionalism si lucrul in echipa. Dispunem de multa rabdare  si flexibilitate fata de clienti, iar prin comunicare reusim sa intelegem exact care sunt cerintele lor.

Totul trece, dar nu totul se uita!


Stim ca increderea se castiga greu si se pierde repede. Insa prin profesionalism si daruire LAVY WE DDING va satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Punem pret pe calitatea serviciile oferite in cadrul evenimentelor pe care le organizam, iar datorita rafinamentulului de care dam dovada reusim sa transformam clientul intr-un membru al familiei.Aranjamentele florale sunt printre cele mai importante detalii la un eveniment si este  bine sa te implici cu sufletul in ceea ce faci, ca lucrurile sa iasa asa cum vor client.

Timpul se scurge ireversibil. Amintirile ne fac sa privim in urma. Visurile ne dau aripi si ne poarta inainte. Telul nostru este sa va indeplinim dorintele, iar momentul special din viata dumneavoastra sa va aduca un zambet pe buze peste ani.
ireversibil. Amintirile ne fac sa privim in urma. Visurile ne dau aripi si ne poarta inainte.

Telul nostru este sa va indeplinim dorintele, iar momentul special din viata dumneavoastra sa va aduca un zambet pe buze peste ani.

 
Ti-ai imaginat de mii de ori cum o sa fie cea mai imprtanta zi din viata ta, ziua nuntii. Vrei sa fie speciala, vrei sa fie asa cum ai visat: de neuitat. Dar mai ales vrei ca totul sa mearga bine.  Organizarea unei nunti aduce cu sine o cantitate impresionata de stres si evenimente neprevazute. Dar nu si pentru tine ! Tu ii ai alaturi pe LAVY WEDING, sprijinul tau de nadejde ce va veghea ca totul, pana in cele mai mici detalii, sa fie perfect! Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta la toate:  gasirea si ornamentarea localului, alegerea si decorarea locatiei pentru ceremonia religioasa, alegerea si trimiterea invitatiilor, alcatuirea meniurilor pentru invitati, programul artistic si orice altceva ai nevoie.

Lasa organizarea in seama profesionistilor pentru ca tu sa te poti bucura de o nunta de poveste.