• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Regina Noptii Paulesti (video) - 24374 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Paulesti
Adresa: Padurea Paulesti
Contact:
Telefon: 0244224540
Telefon: 0723365208
Telefon: 0727526412
Adresa E-mail: iordache.iulian0@gmail.com
Website: www.reginanoptii.com
 
Oferte Speciale:
VEZI MENIU REVELION 2016
VEZI MENIU CRACIUN 2015

Vezi PAGINA DE FACEBOOK
< Restaurante Ploiesti
ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2016!

PRET MENIU - 290 LEI/PERSOANA

ATMOSFERA MUZICALA VA FI SUSTINUTA DE CATRE FORMATIA LOCALULUI, CONDUSA DE MARIAN CATEL

Pentru mai multe detalii despre Meniu VEZI OFERTE SPECIALE.

VINERI, 25 DECEMBRIE 2016, INCEPAND CU ORA 18:00, VA INVITAM SA SARBATORIM IMPREUNA NASTEREA DOMNULUI, IN SEARA SFANTA DE CRACIUN IN SALOANELE ELEGANCE SI BELVEDERE ALATURI DE FORMATIA LOCALULUI CONDUSA DE MARIAN CATEL
PRET MENIU - 85 LEI/PERSOANA

Pentru mai multe detalii despre Meniu VEZI OFERTE SPECIALE


Amplasat intr-o locatie de basm la nici 10 min de orasul Ploiesti,in inima padurii din Paulesti, restaurantul Regina Noptii Parc Paulesti se evidentiaza ca fiind una dintre cele mai bune locatii unde puteti petrece momente importante ale vietii dvs.

Va asteptam intr-o atmosfera intima si linistita, sa serviti specialitati culinare din bucataria romaneasca primordial fiind expresia "ca la mama acasa" dar la fel de bine gasiti si preparate din bucataria internationala, vinuri de colectie si bauturi fine.

Dispunem de o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate "GUSTURILE" la preturi accesibile.

Gradina plina de verdeata cu terasele si foisorul acoperit iti ofera intimitatea necesara cat si un ambient placut lasand blanda adiere a vantului de seara sa va cuprinda si sa va imbie la relaxare si la uitarea stresului cotidian. Nimic nu va poate tulbura intimitatea discutiilor.

Muzica interpretata live de catre orchestra noastra si ciripitul vesel al pasarelelor nu se pot compara... si va vor fascina cu siguranta....

Regina Noptii nu inseamna numai saloane sau sali,inseamna, poate in primul rand, vegetatie, prospetime, aer curat...un refugiu in mijlocul naturii.

Locatia noastra beneficiaza de 4 sali, 2 terase,foisor,gradina, toate insumand o capacitate de 2000 de locuri pentru organizarea evenimentelor precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, petreceri private, aniversari, petreceri private, lansari oficiale, conferinte.

  • Salon Clasic cuprinde restaurant si terasa cu o capac. de 600 de locuri (250 pe nivel + 100 pe terasa);
  • Salon Elegance are o capacitate de 270 de locuri;
  • Salonul Belvedere are o capacitate de 350 de locuri;
  • Salonul Modern are o capacitate de 140 de locuri;
  • Sala conferinta are o capacitate de 200 de locuri

* Salonul Elegance si Belvedere poti fi unite (avand un perete despartitor) insumand o capacitate de aprox. 600 de locuri (la cerere).

Asadar, bucatarii si ospatarii se vor ocupa de tot cu profesionalism si amabilitate pentru a ne asigura ca veti pleca mereu cu zambetul pe buze...

Pentru clientii nostriiiiiiii.......6 luni din an (noiembrie, ianuarie , febr , martie , apr , mai) un meniu de nunta costa numai 150 lei / 1 persoana !!

Vino si relaxeaza-te....noi ne ocupam de restul....inclusiv de tine!
 


Vizualizaţi Restaurant Regina Noptii pe o hartă mai mare