• slide1a
  • slide1b
  • slide1cRestaurant Sky & Grand Ballroom Paulesti (video) - 32695 Afisari

Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Paulestii Noi
Adresa: Str. Principala 1
Contact:
Telefon:
Telefon: 0733831403
Telefon:
Adresa E-mail: marketing@sky-center.ro
Website: www.skygrandballroom.ro
 
Oferte Speciale:
MENIU REVELION 2018

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Vezi MENIU EVENIMENTE
< Restaurante Ploiesti
ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!
Invitați speciali: PEPE, Fantasy Band

PRET MENIU: 490 LEI/PERS

Alege Sky Grand Ballroom pentru cea mai importantă petrecere din an, Revelion 2018, o petrecere fastuoasă pe toate gusturile!
Așa cum v-am obișnuit în fiecare an cu mult dans și voie bună, Sky Grand Ballroom v-a pregătit și anul acesta un program impresionant, o atmosferă spumoasă așa cum se cere pentru un nou început de an.
Un spectacol unic pentru toate gusturile cafe concert, live cover band, muzică de petrecere, program folclor, show saxofon, show vioara, bouzouki. Muzică live toată noaptea și un spectacol antrenant plin de culoare.

Rezervari: 0737.500.595

pentru mai multe detalii despre meniu VEZI OFERTE SPECIALE
-----------------------------------------------------------
Grand Ballroom este conceput ca fiind un centru ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment.

Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul tau intr-un vis. Aici doua evenimente nu vor fi niciodata la fel pentru ca noi apreciem diversitatea si rafinamentul, flexibilitatea si munca sustinuta in folosul clientilor nostri. Suntem aici pentru a va evidentia propriul stil, dragostea si personalitea in cadrul unui eveniment unic. Grand Ballroom ofera pe langa locatia rafinata si festinul culinar intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.

SKY RESTAURANT - Eleganta, calitate, profesionalism

Intr-un cadru ambiental guvernat de o arhitectura futurista, restaurantul Sky introduce clientii sai intr-o atmosfera relaxanta pentru pranz dar cu rezonante elegante pentru seri romantice sau intalniri de afaceri, propunandu-si sa distraga decupleze complet oaspetii sai de grijile cotidine, rasfatandu-le placerile si gusturile. Cei care accepta provocarea noastra se pot delec...ta atat cu felurile clasice de mancare cat si cu o varietate de aperitive, calde sau reci, cu fructe de mare,supe orientale precum si specialitati din bucataria mediteraneana imbogatite cu paste si preparate vegetariene. Gama larga de vinuri aleasa din numeroase podgorii completeaza meniul mediteranean al restaurantului.
 


Vizualizaţi Restaurant Sky & Grand Ballroom pe o hartă mai mare