www.restauranteploiesti.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurante Ploiesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Ploiesti, locatii evenimente. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Agentii organizari evenimente, nunta sau botez Baicoi | restauranteploiesti.ro
Cauti o agentie pentru organizarea unei nunti sau botez in Baicoi? Aici vei gasi informatii utile despre agentiile care organizeaza evenimente, decoratiuni nunta sau botez in Baicoi.

Te pregătești de nunta? Iti creștinezi pruncul cel mult dorit si așteptat? Iti serbezi ziua sau vrei sa iti distrezi prietenii?
Dj Fix It, dj acreditat UPFR, este pregătit să facă din evenimentul tau o zi de neuitat.

Pentru ca muzica buna face atmosfera de calitate , nu ezitați in a rezerva Dj Fix It la evenimentul tau!
REZERVARI : 0720.887.66

Vezi detalii

Agentia Cochet Design te poate ajuta sa alegi exact ceea ce ti se potriveste: rochia de mireasa, buchetul, aranjamentul pentru biserica, modelul si decoratiile pentru restaurant, limuzina, profesionistii in arta de a filma si Dj.

Odata ce ati hotarat sa va casatoriti, nicicand nu este prea devreme sa incepeti pregatirile pentru nunta.

Vezi detalii

     E atat de special 'acel moment' in care spunem 'Da!...' si atunci, de ce sa nu-i acordam o atentie mai mare? Ne-am gandit si la voi, pentru care acele clipe atat de scurte, dar atat de importante, conteaza cel mai mult. Protagonistii sunteti doar voi doi: un baiat si o fata, tu-mireasa, el-mire. Noi, agentia Dalavini, am aparut din dorinta de a 'transforma' acele clipe in cele mai frumoase momente din viata voastra.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!